Friday, 29 December 2017

ESP Shaklee

U alls nak tahu tak, hari nie aisa nak share mengenai supplement kesukaan ramai shaklee lovers di Malaysia iaitu ESP SHAKLEE.

Ada yang tanya esp nie sebenarnya apa? Apa khasiatnya? Kenapa perlu pilih esp shaklee sebagai supplement rutin harian!

Nak tahu tak esp tu macam mana?

Nie lah ESP SHAKLEE- Energizing Soy Protein

Apa yang special sangat mengenai esp shaklee niešŸ¤”?


  • Supplement protein pertama yang dihasilkan berasaskan kacang soya
  • Kacang soya yang shaklee guna diiktiraf dunia dengan mempunyai kajian klinikal yang sangat ekstensif dan komprehensif serta memikiki kualiti protein yang tinggi
  • Menggunakan kacang soya non-gmo (non-genetically modified organism) yang dihasilkan melalui proses suhu yang sangat rendah
  • Tahu tak 1 tong esp (850gram) nie bersamaan dengan 30 kg kacang soya
  • Mengandungi 9 jenis asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh badan manusia
  • Kandungan Indeks Glisemik (G.I) yang rendah iaitu 39 sahaja!
  • Satu hidangan esp bersamaan dengab 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu rendah lemak, tiada kolestrol, tiada asid uric dan sangat mudah meresapnke tubuh 

NAK TAHU TAK APA MANFAAT ESP SHAKLEE:

šŸ€kulit menjadi lebih anjal dan muda
šŸ€memperbanyakkan susu ibu dan susu jadi lebih berkrim (baby kenyang)
šŸ€memudarkan parut
šŸ€mengawal pertumbuhan jerawat
šŸ€menguatkan akar rambut dan mengawal masalah keguguran rambut
šŸ€mempertingkatkan fungsi hormon wanita
šŸ€kulit menjadi lebih sihat dan tegang
šŸ€mengelakkan pertumbuhan batu karang
šŸ€memberikan tenaga berpanjangan walaupun buat kerja berat
šŸ€sesuai utk mereka yg ingin menurunkan berat badan
šŸ€mengelakkan kencing manis
šŸ€memguatkan memori dan sembuhkan luka
šŸ€melindungi dan menjaga rahim
šŸ€menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
šŸ€merupakan sumber protein yg lengkap
šŸ€mengurangkan risiko kanser payudara


Nie lah serba sedikit mengenai kelebihan esp, okey post lepas ni aisa akan berkongsi dengan semua menegenai tetstimoni aisa dan customer dengan ssp shaklee nie tau?

Berminat dengan rangkaian produk shaklee, boleh terus hubungi aisa untuk lebih detail dan free consultation. Pelbagai tawaran menarik untuk customer aisa di comaluxuryhealth.beauty/aisaazilahbeauty...

Aisa Azilah
01127164208
Trusted SID Shaklee
Newer Post
Previous
This is the last post.

0 comments:

Post a Comment